Mm

Haha nu har man städat och grejat lite , har bäddat rent alla mina sängar -.- jobbigt menxD HahaHaha nu ligger jag och kollar på när Elah ligger och "vilar ögonen" Haha jag retas tycker hon . Eddie meduza om de sterio! Mamma kommer och hämtar mig och Elah halv ett och då blir de börjare och strips. Hoouj Hoouj !

Eddie!

Ja , då sitter man här och bror min har massa dårar här som sitter och lyssnar på eddie meduza (y) Haha och snart kommer det fler ;oJaja de ska iaf bli en lugn lördag tror jag B-) skulle egentligen t fla igen för att det var massa dårar som Tjöta så oss att vi skulle komma hit men Nej orkar enna inte det !! Hoouj Hoouj .

jaapPpPpPpp

LARUFA LÄGGER EN GRUNKA , VAR GOOOD VÄNTAAAAAA.
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAAH!

??

åhh funderar på att färga t baka ....

,

han älskar snabbt han älskar mjukt han älskar mej !

L

JaaauP , då har man koLLat på fiLm med eLah och ätit kLaddkaka och fiLmen heter nu bLåser vi snuten. Hehe (!)
Jag spyyyyyyyr snart hehe (!) eLah har matat mej med kLaddkaka som fan och jag har typ ätit en heL -.- hon åt typ 2 bitar xD (?) Och hon har också tvingat mej att skriva bara stora L (!) Hehe

japp japp

då har man sovit hos madde i går och gick tidigt idag var hos farmor hela dan typ , drog ner till stan med mikaela och hon färga/klippte håret.  hahahaah !
iaf så sitter vi här och jag har avfärgat hennes hår massa ggr  !! hahah ! fyyyfan hahaah xD !
ja de va kortfattat om dagen PS : åååååh , farmor har städat bort mitt nya sims -.- !!!!!

godmorgon :)

morrn morrn !
gud så fin dag det är idag :) blir nog att åka upp till candelia en tur , och kanske upp till farmor så hon blir glad ;P .
har precis ätit lite frukost så de är klart :) sov mycket längre idag som tur är :)

mm

ja då har man kommit hem från den där förbaskade bion. den var helt värdelös (!!!)
men nu är de iaf klart :D och nu ska jag sooooova :D eller kolla skräckfilm , nått utav de iaf :D men först å främst så ska jag ta på mig mina goa kläder ! godnatt på er för idag blir de ingen mer bloggande :P
hojhoj!

dusch avklarat ;P

så nu har jag duschat och sminkat mej och plattat håret ;P
så jag är klar tills bion ;/ åh vill hitta på nått mycket roligare idag men de får vänta :P och nästa helg så blir de skojsigt :D jag och emma ska vara riktiga divor och greja lite :Phaha nej nu skojar jag redigt.
de är så jävla jobbigt att de ska vara så klallt ute , man fryer ju gärnet ! så man kan ju inte vara ute och ha skoj men den tiden kommer ju med (SOM TUR ÄR !!) Men nu ska jag ta på rensten kläder jag ska ha på mej :P
så hej så länge (!) 

kladdkaka !

hade så himla tråkigt så att jag bestämde mej att baka lite :P .
blev en stor maffig kladdkaka som vi käka nyss jag , pappa , min bror och en gubbe som grejjar med våran källare och badrum :). så nu är jag rätt så mätt :P haha !
funderar på å göra något , eller jag är så över idag och vill göra saker hela tiden :P !
så vet inte vad jag ska göra men jag vill endå vara inne , men jag måste till min kära häst också ;).

me and myself !

Hej , Jag heter Nathalie "Raggarfarmor" Olofsson . är en tjej som är snart 14 år , men jag beter mej inte som en 14 åring nej tvärtom . Jag har nyss flyttat från min pappa till min mamma till lilla frändefors , jag har bott där en gång tidigare men jag pallade de inte , därför så flyttade jag till pappa igen men nu så blev de lite trassel med skola och sånt här i ua som min pappa bor , med kompisar och så . så jag bestämmde mej att flytta och byta skola och börja om från början . i ua så hade mer en helften ogiltig frånvaro och nu har jag inte en enda minut och jag har gått här snart i 2 månader . Jag känner att de börja kännas bra .. när jag går ut nian så ska jag ha betyg så jag kan välja själv vad jag kan gå för linje. jag funderar på naturbruks gymnasium eller något annat .med de är ju ett tag kvar . Min bästa kompis heter Mikaela "Elah" Svensson och hon bor också i frändefors och vi är med varanndra nästan varje dag . Jag har även en barndoms kompis som heter emma strand och hon betyder så himla mycket för mig . och även lina carlsson.

ny kategori !

kommer en ny kategori och den ska hete : me, myself and my friends .
Där ska jag skriva om mig själv som person . skriva om mina närmaste vänner o.s.v .

morrn morrn

Jag vaknade halv 8 först men sen så somnade jag om och det var riktigt skönt :)..
Har tänkt att ändra headern till nått enkelt för är trött på den jag har nu ..
ska väl till min häst i dag med och kameran slinker kanske med även idag :P.
ikväll blir de ju bio-.-... ska nog kolla på skräckfilm efteråt :P..jag kommer skita på mej !!!!
men nu ska jag lägga in den nya headern :P
Hooouj !



jahopp


B I O

japp , imorgon blir de bio med pappa och anette. inte sirekt skoj men gör de för att vara snäll..
sitter här i en alldeles förstor tröja med päls inuti  , go musik och chips . riktigt trevligt är de .. sitter och smsar lite här också , blir väl en film sedan och sängen ;) har ju en sån go säng med 2 tecken och grejjor :P ! Hehe men nu får de bli att lyssna ennu mer musik :) kanske lägger upp några till ;)!
hoouj så länge !
PS : fy vad jag saknar dig Nathalie om du ser detta :(<3

B Y E B Y E L O V E .


pappsen (y

Japp då har jag nyss kommit in , har varit hem madde i typ 2 timmar och vi har haft endel å snacka om xD!
iaf så har jag frysit som en idiot och nu väntar jag bara på pizza som pappa ska ha me sig :P.
Blir till att ta de lugnt hela helgen och de ska bli förjävla skönt. har inget planerat tills jag ska åka till mamma på onsdag eller något :P.. Men nu ska jag gå och ta på mej M Y S K L Ä D E R N A och vänta på pizza :D !!
hejhej<3

de va tider !


godmorgon ..

Sitter nu hos mikaela och ska gå t skolan om ca en kvart...Jätte kul, mikaela är sjuk i dag ochså sa hon så hon ligger å sover -.-.. blir att dra till pappa idag :D och emma ska jag träffa nästa helg för hon kunde inte denna :O
vet inte vad jag ska göra hemma hos pappa , har inte planerat något större så ;) drar iaf hem på tisdag eller onsdag xD! slutar halv 4 idag och åker direkt till pappa ;P .
Men nu ska jag ta och kolla fb också innan jag drar mej ..
hejåhå !

film + godis = gött :)

Hejsan !
Idag iskolan så bakade vi pizza på hemkunskapen , de blev rätt så bra iaf .
gick hem till mikaela efteråt och vi somnade och sov i typ 2 timmar sen vaknade jag av att mamma ringde efter 6 gången xD!
Köpte godis på hemvägen och nu så har jag legat och kollat på en gammel film.
Har tänkt att göra den där förbannade läxan nu som är tills i mörron .
Imorgon så åker jag till min käre far igen och de ska bli så kul .
Mikaela ska sova hos mej på månda t tisdag hemma hos pappa t veckan . de är ju sportlov :D!!
nä nu ska jag skriva lite läxa -.-

hejsålänge !


jajamän

hemma hos elah igen , sluta tidigt idag . vi ska dra hem till mej snart om en min typ!! oj nej nu måste vi skynda oss :O
hejdå

M I K A E L A !

Ja då har man kommit sej hem från pappa och jag sitter hos elah , hon har just klippt mej och de blev ju sådära xD!
Ska sova här , hon duschar nu men sedan blir de popcorn och skräckfilm (H) Bara en vecka kvar t sportlov eller vafan de nu heter ;)
till helgen blir de nog Uddevalla med emma strand , min barndomsvän som jag inte träffat på flera flera år så vi har mycket att ta igen :)
kan kanske bli att vi träffar en annan barndoms vänn till mej lina. vi ska ha de så kul tror ja :)
ska länka deras bloggar har jag kommit på nu ;)
men nu blir de sängen snart ..
så man orkar upp till den trevliga underbara skolan ....
hejhej !

iskörning klar

hej igen , då har vi åkt på isen , jag åkte med min bror och hans kompis . hur kul som helst. nu, snart ska jag åka till mamma. hennes data har kraschat så lite svårt att vara aktiv på bloggen xd . ska duscha nu innan ja drar mej för de är mkt bättre att duscha här . lyssnar på lite go musik nu och äter lite puffar , nä nu ska jag dra mej in i duschen , ha de :)

iskörning

nu blir de iskörning med 240 och 740 , och korvgrillning , de ska bli skoj att åka med , men nu blir de fika med pappsen 

musik!


skrattar ihjäl mej varje gång !


hemkommen från stallet.

min lilla candelia ville inte vara med på bild idag men de är tur att hon har 2 nyfikna kompisar :)

GodMorgon !

Gick upp klockan kvart i 7 och var pigg som en mupp , ska dra mej upp till min häst snart och ta några nya kort på henne , idag blir det nog iskörning och korvgrillning med pappa, alex och rickard tror jag . Headern ska inte alls se ut s här med får se ut så sålänge .. men nu ska jag ta på mej kläder och gå upp till min lilla polle.
hoouj så länge ;)

rocknroll is here to stay!!

Rocknroll is here to stay ! (Y)

Candelia

Här är min älskade lilla häst , hon heter candelia "sissi" egentligen . hon har varit tävlad i både dressyr och hoppning , men just nu så står hon stilla . i maj 2010 fick hon hovbölder och fång. och hon stog hela sommaren 2010. hon är 135 cm .om några veckor ska hon bli flyttad till trollhättan , de är några som ska ha henne på foder för att jag inte har tid att greja med henne när jag bor hos mamma. ska upp till henne nu och då kommer de mer bilder på henne.
hej så länge !

Välkommen till min nya blogg!

hejsan , jag heter nathalie , jag är en tjej som alltid vill han ågot att göra , kan inte sitta still . är lite av den typen av rocknroll. min lossaspappa spelar i 3-4 rockabilly band , min pappa har en impala 58 och min bror en buick  som han köpte av min lossas pappa. 


RSS 2.0